torsdag 3 april 2014

Rekuperatorius mitsubishi

Sieninis mini rekuperatorius VL-100U5-E idealiai tinkamas butų,. MITSUBISHI ELECTRIC išsprendė šią problemą – sukūrė itin kompaktišką sieninį mini . Tylus veikimas (dB veikiant žemu režimu). Paprastas montavimas išgręžiant dvi skyles. Labai svarbu nuolat vėdinti patalpas . Mitsubishi electric“ pavadinimas daugeliui asocijuojasi su japoniška.


Gamintojo gaminio kodas, VL-100U5-E . Galima montuoti ir vertikaliai, nereikia . Rekuperatorius VL-100U5-E. Kaip montuojamas LUNOS e² rekuperatorius. VL-100UMontavimo instrukcija (anglų k.) VL-100UMontavimo instrukcija (rusų k.) VL- 100U5_Bukletas . Zodziu rekuperatorius salins tik pasekmes, bet ne priezastis.


Itin kompaktiškas naujasis sieninis mini rekuperatorius VL-50S2-E yra skirtas naudoti nuosavuose namuose, butuose, biuruose, ar kitose nedidelėse patalpose, . REKUPERATORIUS MITSUBISHI LOSSNAY LGH-200RVXT. Kategori: Plate recuperators. Japoniška vėdinimo įranga džiugina vartotojus, . Mini rekuperacinė sistema.


Vaiku kambarys su paaukštintomis lubomis ir integruotais rašomaisiais stalais, spintelėm ir antresole - kv. Siais metai bus isrinktas geriausias rekuperatorius Passive house. Ventiliatorių galia, W. Ar veiks patalpoje apie . Puikus sprendimas patalpų vėdinimui - rekuperatorius butui, namui ar.


ELECTROLUX EPVS-2plokštelinis rekuperatorius vėdinimui. Ortakiniai kondicionieriai(7). Facebook Twitter Plus VK OK Reddit . Statybų TV apie itin efektyvų ir ekonomišką patalpų vėdinimą decentralizuotu mini rekuperatoriumi VL-100U5-E, kuriam .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg