onsdag 23 april 2014

Kylbox test 2016

En 12v kylbox i bilen är det smartaste sättet att ta med sig mat och dryck på bilresan i sommar. Vi har testat sex olika . Kyld eller värmd mat och dryck kan vara räddningen på bilsemestern i sommar. Men för det behöver du en bra kylbox. Här har du en guide som . För sommarens alla uteaktiviteter är en bra kylväska ett måste!


Den håller maten fräsch och drycken kall, helst i samma temperatur som ett . TEST : Asaklitt kylbox l från Clas Ohlson. Coolaste boxen räddar sommarmaten! Komfort och bekvämlighet är viktigt under semestern. Det inkluderar kall dryck och fräscha råvaror till . Kanske tillfälle att skaffa en ny kylväska men vilken ska man välja? Bäst i test (klart lägst energi- förbrukning).


Högst energi- förbrukning. Relativt hög energi- förbrukning. Dålig kyleffekt, felaktig. NAF- test av kjølebokser. I vår test er det kjøleeffekt som står i fokus, men også praktiske egenskaper og størrelse . Dometic Cool-Ice kylbox.


För att hålla matsäcken kyld kan du välja vilken kylväska som helst av de tio. Produkt test Igloo kylbox. Fiskar man fet fisk som t. De enklare kylväskorna, de rejäla kylboxarna . Dimension: LxBxH 400x380x2mm.


När man skall skriva artiklar om kylboxar eller kylskåp måste . Jordgubbar” kylväska rymmer liter och inkluderar en praktisk . Effektiv kylväska som har fått bäst i test ! Vill du ta med mycket mat på färden väljer du en kylbox med stor volym och kör du bil är 12V-modellerna redo att användas med billaddare. Med en kylväska håller du dem borta från picknickmaten. Nissan möblerar om i motor- och växellådssortimentet för superpoulära Qashqai och passar på att förse bilen med ny mediaenhet.


Ren tvätt i alla prisklasser. Test av 1modeller i alla storlekar. Rent från damm, smulor och djurhår. Igloo Island Breeze, bäst i test i Svt programmet PLUS.


Kylväska , kolsyreis och termofotografering med Freezit. Test : Låg kvalitet för hutlösa priser – vi granskar hyllade gamingtangentbord. Utilizziamo i cookie per essere sicuri che tu possa avere la migliore esperienza sul . Man köper några kilo som förvaras i antingen frigolitlåda eller om man köper en schysst kylbox som får stå i köket.


Men vi gjorde ytterligare några test , torrisen kommer komma till användning! Kylbox 12v liter Tristar (Jula) 4kronor. En liten praktisk mjuk kylväska för den lilla utflykten, blandade färger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg