måndag 7 april 2014

Kylaggregat 12v bil

Boxarna drivs av volt under transport och kan kopplas till 220-volts vägguttag när de står på terminal, event eller ute hos kund. En stabil konstruktion i ett . Få den värme eller kyla du behöver i ditt fordon! Vi på Segerlöfs erbjuder klimatanläggningar och kylaggregat till bilar och lastbilar samt andra fordon och vi utför . Finns det något sådant vettigt som man skulle kunna ha i bilen på sommaren?


Alltså det jag syftar på är ett kylaggregat av någon sort som man . Vi importerar och marknadsför även Zanotti direktdrivna kylaggregat. Vi har egna verkstäder i . Zer0° Z- kompressor driven. Kylfläkt i universalt utförande med vändbara blad (gäller ej 16”) för sugande eller tryckande funktion.


Perfekt när du behöver extra kylning. Dometics kylaggregat är modulära och lättmonterade enheter som möjliggör skräddarsydda kylskåp för specialinredda utrymmen. DVD för bil med displayer dagar sedan. Kylen har en kompressor som går både på volt och 2V. Vi testar stycken kylboxar från Biltema, Jula, Clas Ohlson och Mekonomen.


Konsumentprodukter, Hemelektronik. Deltaco mobil- och datatillbehör. Vem skulle komma på idén att luftkyla en bil - eller båtmotor idag ? Stänga av kylen nattetid.


Värmeeffekterna är fyra. Någon av oss Argosägare har placerat ett kylaggregat i väggen mellan. Kr som ger skön svalka när det behövs i bilen med bara 12V. Förlängningssats för flexibel placering av förångaren. VDC spänningsomvandlare till.


Sedan köper du en omkopplare 12v till ja ett sådant där väggutag. Du kan glömma det, en bil blir varm väldigt fort. DC 12V 30A Halvledare kylaggregat kylutrustning plattformsmodul med fyra fläktar försäljning online butik på grossistpris. Nätadapter V för LCD-TV. Integrerad adepter 220V.


Extralock utan kylaggregat. Detta inklädnadskittet monteras enkelt i befintlig bil och hela. Vi kan i samband med köp av inklädnadskittet erbjuda kylaggregat till extra bra pris.


Finns både kompressordrivet eller enbart elektriskt aggregat ( 12V ). Bruges køle- boksen i din bil via cigartænderens 12V -kontakt, bør du være opmærksom, at. Kompaktaggregat som monteras direkt i väggen. Kylaggregat från Norcool avsedd för små och medelstora kylrum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg