torsdag 24 mars 2016

Voltage dammsugare

Billaddaren innehåller USB -utgång med maximal laddningsström på 24mA. Den starkströmkompatibla utgången kan användas för snabbladdande enheter . Gratis frakt över hela världen . En billaddare med hela st USB -portar, du kan alltså ladda enheter samtidigt. Perfekt för bilresan med hela familjen. Tillverkad av brandsäkert material.


A USB - laddare med integrerad montering och universell telefonhållare som enkelt kan justeras för att passa alla mobiltelefoner. Ladda och använd din mobil. Här har vi mängder med billaddare med USB -uttag från olika varumärke som bland annat Aukey, Deltaco, Orico, Hama, Promate m. USB - billaddare - Den här unika profilprodukten är en riktig eye-catcher med din logotyp.


En del billaddare har den . Sveriges bästa priser och snabbaste fraktfria leveranser på 12V billaddare till e- cigaretter hos. USB billaddare i gruppen Tillbehör hos Electrocigarette (70059). Billaddare med output 5V/1A som gör det möjligt att snabbt ladda mobila enheter medan du kör. Den är liten och kompakt för att få plats i alla bilar och kan .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg