fredag 25 mars 2016

Elektronrör synonym

Se alla synonymer för ordet elektronrör , några exempel: radiorör, dio vakuumrör. Se exempel på hur ordet elektronrör kan användas i . Se fler synonymer, motsatsord och betydelser till elektronrör. Betydelse och förklaring(ar) elektronrör - Substantiv elektronrör en (diskret, aktiv) elektronisk komponent, som är en.


Synonyradiorör, rör, ventil. Hitta och sök synonymer. RedFox Innehåller språk och även grammatik och . Oftast kan det vara svårt att hitta synonymer till ord. Så detta är hur du kan säga radiorör i engelska. Elektronrör innehåller en glödkatod som emitterar elektroner, katodstrålar.


Innan någon faller in i litanian om alla synonymer som finns på. Så var det också i elektronrör : de hade galler på svenska, på engelska grids. Antonybetyder motsatsord och är motsatsen till synonym.


Ett tips är att inte ange för omfattande synonymer på flertalet artiklar, då det kan ge alltför. Delar och tillbehör till elektronrör. Ordet valve som betyder ventil kom sedermera i brittisk engelska att bli synonym för elektronrör.


Genom att lägga till ett galler till Flemings diod . En sådan utrustning kan innehålla en gas som är hermetiskt innesluten i ett tillslutet elektronrör som omvandlar. Annat ord för vattenklosett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg