tisdag 1 mars 2016

Elektronikrengöring crc

Snabbtorkande rengöringsmedel för elektronikanvändning: ljudanläggningar, video, hi-fi. Kan användas på alla elektriska omkopplare, reläer, kabelklämmor, säkringsfästen, lampsocklar, glidkontakter osv. För rengöring av elektronik. Vi har bil- och garagetillbehören som får dig att längta efter kvalitetstid med bilen.


Elektronikrengöringen har låg ytspänning och är inte ledande. Fuktbortdrivande, snabbdunstande och absolut flyktig lämnar den inga substanser kvar. På väg att bygga ihop en ny dator, gjort ett par fina klipp på BF och nu i mellandagarna tack vare era fina tips :) Om posten inte krånglar . Det undantränger och stänger ute fukt och ger således ett effektivt skydd mot . Förpackning: Spray 3ml. Renblåsningsspray för livsmedel- och pharmaseptisk industri av inert flytande gas. Bra pris, bra service och snabb leverans!


Avlägsnar effektivt fett, damm och . Rengör sensorn i bilens. Lantmännen Maskin - alltid öppet på nätet. För enkel och effektiv rengöring av damm och smuts på de mest svåråtkomliga ställen. Stark verkande rengöringsmedel för elektroniska motorer och utrustningar.


Tar snabbt bort olja, vax, smuts, . En blandning av kondenserade gaser som tar bort smuts och gör rent med en kraftfull, torr gasstråle. Applikation : Precisionsrengörare. Varje gång du besöker OKQ8. Detta är en digital publikation som presenteras genom E-MAGIN. Baddade en bomullspinne och torkade av kontakterna på . Contact cleaner, är det elektronikrengöring eller vad?


Jag köpte denna produkt för rätt länge sedan. Jag noterade inga lösa skruvar, men drog ändå åt de . Crc Avfettning Bräkleen Crc 500Ml. Petroleumbaserat precisionsrengöring.


Entreprenadfett Syntet 400ml. Finns att köpa på t ex Clas Ohlson. Annars funkar vanlig elektronikrengöring som dunstar och inte lämnar nån oljig hinna efter sig. ELEKTRONIKRENGÖRING 2-26.


Air Sensor Clean heter det och är från CRC. CRC 7-eller liknande. Du ser hur var å en av pottarna har som en liten . Och säkert billigare än CRC. Om dom inte är helvetestäta förståss. Strålen blåser bort lud.


Oxide Clean avlägsnar korrosion och föroreningar frå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg