onsdag 5 augusti 2015

Glas etsning kräm

Nu har jag testat att etsa på glas och det var nog det enklaste och bland det roligaste jag gjort. Sen gör det ju inget att det blir snyggt i heller. Fördelen med kemisk etsning är att etsat glasyta blir lika slätt som innan men vit ojenomsynlig som frostat glas på dom ställen som inte skyddas . Jag har gjort min första glasblockslampa.


Det blev en present till min mamma och styvpappa på deras 20-åriga bröllopsdag. Men bra att veta vilka glas som fungerar eller inte. Känner mig sig om en TV-kock. Dies eller stansar av något slag, självhäftande vinyl, ets kräm , skumpensel och något i glas som man vill . Som nämndes i Etsade stenpärlor så kan man få ett matt yta på glas och.


Eftersom krämen börjar etsa på glaset direkt bör du inte hälla kräm. Frostat glas och etsat glas är samma sak. I stället för en vanlig frostat glas , använda etsning kräm för att skapa mönster på glas. Denna process innebär att tejpa en schablon på glasföremål, och sedan . Skär ut önskat motiv i vinyl, applicera detta på ytan som skall etsas, lägg på . Glas etsning är en populär metod som skapar en slags frostat glas effekt. Det är perfekt för terrarier eftersom det gör att du kan lägga lite intresse och konsistens i. Om du inte har ett specifikt objekt i åtanke för din etsning , kan glas köpas från lågprisbutiker, loppisar eller sparsamhet butiker.


I det första steget appliceras ett glas etsning vätska eller grädde direkt på ytan av glaset. Etsning kräm finns på någon . Bohemia Crystal Glass Glasgravyr, Skära Glas , Glaskonst, Bohemisk. Vintage Bohemian FB Kristaller, Glaskonst, Skära Glas , Vintage. Adolf loos ornament and crime selected essays book Ornament and Crime. Processen av glas etsning och glas fusion har två steg.


Borttagning av syraetsningar och borttagning av repor från glasytor. Klotterkonsulten AKS sanerar schrachitti. Denna typ av kräm är vanligtvis tillverkad av fluorvätesyra eller svavelsyra. Hur man använder etsning kräm till ets glas.


Mässing och glas , längd 14 bredd 3 höjd ca 1cm. Skapa mönster i glasrutorna på din franska dörr genom att använda en stencil och applicera en glas etsnings kräm. Vanligtvis finns i form av en kräm , etsning. Slather på den etsning kräm , sedan låt dina glasögon sitta upprätt på en pappersplatta i. Manekis pärlblogg: Teknik: Etsa glas eller sten Flytande glas etsning material som kan Kiln Fired March kräm admin.


Jag googlade lite och hittade en butik . Du kan köpa en personlig vas eller göra en DIY en med glas etsning kräm. Använd sand från stränder som är speciella för dig, till exempel de nära var vart du .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg