måndag 23 juni 2014

Manuell vinsch

De manuella vinscharna kan monteras i valfritt läge. Det finns olika modeller. Lastkapacitet: ton max. Download Manuell - vinsch. Vi på PMH har precis rätt vinsch för era behov.


Våra vinschar finns i allt från kg till ton i manuellt, el- eller luftdrivet. Kontakta oss för mer info. Manuell vinsch med heltäckande pulverlackerat hus av aluminium.


Försedd med avtagbar vev för att undvika obehörig manövrering. Vinschen är utrustad med . En liten kompakt vinsch i två kapaciteter, och 1kg. Utrustad med lasttrycksbroms. För att beräkna den rullande lasten i förhållande till vinschens kapacitet (summan av lasten som skall dras i en lutning) multiplicera . Handla tryggt online hos proffsen på GoOffroad.


Angiven vikt är dragvikt vid ca grader eller lutning. Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Artikelnummer: WAArtnr. Användning av EasyBoatRoller med manuell vinsch. VR-MiniL är en enklare modell av vår populära meters båtslip.


DEn har ingen trappa som standard och man vevar enkelt upp båtan med den manuella . Välkommen till bil- och garagetillbehör hos Jula! När vi var barn hade Manny och hans besättning en manuell vinsch. Manny såg mig le brett åt den imponerande saken.


Inte dåligt, va, Hildy . Manual winches can be installed in any position. Various models are available. Går i funderingarna att skaffa en vinsch till lastaren.


Nu undrar jag hur stor nytta jag har av radiostyrningen? Tror mig vilja sitta inne i hytten och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg