fredag 13 juni 2014

Hv71 guld tshirt

De tävlar under neutral flagga. Höjdpunkter: HVskåpade ut Timrå efter sanslös mittenperiod. Veteranen firar sin födelsedag genom att lämna HV71.


Tack och adjö, skriver han kort i sitt inlägg som han bildsätter med en HV- flagga. HVvärvar landslagsmeriterade forwarden Andreas Thuresson.

Ni spelare som vill göra en insats för att rama in hv:s hemmamatch på lördag! De har har gett oss st blågula flaggor för att flagga med under cupspel! HVhar gjort klart med ett nyförvärv som fortfarande inte är presenterat.


En man håller upp ett stort Q målat som en amerikansk flagga under ett av president. Det hela tog oanade propotioner och Joakim prydde snart Jönköpings Postens första sida endast insvept i en HV- flagga. Mot HVvisade Linus Arnesson varför - när han fortsatte att producera mål. Och efter 5-1-krossen mot Jönköpingslaget tog närkingarna tredje .

Sublimerad matchtröja med sponsorer och brodyr. På söndag väntar ett riktigt klassiskt möte mellan HVoch Luleå i SHL. Kan ni inte skicka en bild på er flagga också? Målvakten Jonas Gunnarsson återvänder till HV71.


Gunnarsson som senaste säsongen spelat i Malmö Redhawks har varit inlånad till HVunder hösten. Irlands och EU:s flagga vajar över gränstrakterna mellan Irland och . Själv har man alltid en HV-flagga hängades på väggen när det är säsong för. Själv hade jag velat ha en Hv- flagga att hänga i . Denna sida använder cookies för att förbättra din upplevelse som besökare.


Genom att fortsätta besöka sidan godkänner du de allmänna . SHL när HVgästar Vida Arena för match mot Växjö Lakers. Kul att se att sektionen där en Lakers flagga brukar vara sitter – och fyller . BIF Brynäs Brynäs IF, 2 - 37. RE Örebro Örebro Hockey, 2 -1 25.


Lördag Lör December Dec.

Nyhet: Flagga till bilen. Publicerad: år sedan . Leksand ligger en bit efter säker mark i tabellen och har bara att gasa på under sluttampen av serien. Det var just vad laget gjorde mot HV71. Från och med imorgon kommer även stadens butiker att hjälpa till att . Dels i Sotji och Kunlun i KHL och dels i HVi SHL. Att han nu står utan kontrakt handlar inte om brist på anbud.


Snarare om att han inte har . MODO Tifo visade sitt engagemang och stöd inför nedsläpp i kvällens möte mot Färjestad BK i Fjällräven Center. MODO Channel var på plats och filmade . HV:s Andreas Thuresson blev tremålsskytt men det hjälpte inte. För femte matchen i rad blev det förlust för Smålandslaget på bortaplan. Officiell twitter för HV71. Vi har mer än en Svenska Mästare- flagga.


Inför matchstart av fredagsmatchen den januari, mellan HVoch.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg