måndag 10 september 2018

Matlådor storpack

Våra matlådor , aluminiumformar och lunchboxar kommer i storpack så du får bra priser. Så för dig som säljer mat har vi alla matlådor du behöver. Matlådor i glas och plast. Laga lite extra så räcker det till matlådan på jobbet. Ta med dig lunchen i en praktisk, tät lunchlåda.


Våra burkserier är bra både för torrvaror eller sådant som du behöver . Flerpack matlådor med genomskinliga lock och avdelare för att kunna dela upp maten. De olika facken är helt separerade och rymmer tillsammans liter, välj . Vi har ett stort utbud av porslin, bestick, köksredskap, kaffemaskiner, baktillbehör och mycket mer! Våra praktiska matlådor i plast finns i mängder av olika varianter. Vi kan erbjuda runda, ovala, kvadratiska och rektangulära matlådor i ett flertal färger.


Välj varuhus, Bollnäs, Borlänge, Borås, Charlottenberg, Gävle, Göteborg (Backaplan), Göteborg (Sisjön), Halmsta Helsingborg, Hudiksvall . Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus! Du sparar 1kr (-). Klarar både varm och kall mat. Formarna är komposterbara. Duka till både vardag och fest - handla engångsartiklar samt festdekorationer ur vårt breda sortiment.


Genom att köpa större köttbitar och storpack får du oftast ett lägre kilopris, och minskar kostnaden för familjens . Bra plastburkar är viktigt att förvara maten i, släng gamla trista burkar och ha bra burkar som gör att hållbarheten på maten förlängs. Detta är endast ett urval av vårt sortiment. I våra varuhus hittar du många fler varor! Vi har samlat giftfria- och miljövänliga matlådor för att hjälpa. Till dig som vill servera maten i er deli eller sälja kall över disk producerar vi mat i storpack.


Här finns mycket att välja på, både det som finns. Tack vare de sluttande sidorna kan matlådan staplas i andra matlådor av samma modell och sparar plats vid förvaring. Om du köper olika matlådor från Glasslock så kan enkelt läsa under. Ballonger i Naturgummi Storpack - st.


Det som niinte äter upp på en gång blir matlådor som allafårtamed sig hem. Handla storpack tillsammans. Ett stort paket pasta är till exempel ofta billigare än. Vårt mål är att erbjuda Sveriges mest smakfulla färdigmat, som är så nära hemlagat man kan komma.


För en familj där ni ibland äter vid olika tider kan det vara praktiskt att beställa ett antal matlådor och kombinera med storpack. På så sätt är maten avklarad hela . Jag köper alltid ett storpack med frysta hallon som jag kokar och sen använder till mellanmål. Perfekt att ha stående i kylen under veckan.


Vill du skämma bort ditt barn med Bunch O Balloons storpack ? Köp från BR redan i dag och få prismatchning, snabb leverans och 3dagars fri retur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg