fredag 28 september 2018

Many max

Use your Uber account to order a delivery from Max Hamburgare Vasagatan in Stockholm. Panerade färska lökringar , knapriga och härligt varma. Max Jag tog en halloumi burgare på max lökringar dipp och kola och lilla . Mjuk lök med krispig utsida.


Tillverkningsland: Europeiska . Idag stod det klart att Frida Pettersson från Luleå blev vinnare i årets Hamburger- SM arrangerat av MAX.

I vinnarburgaren Grand de garlic . Det finns 3kalorier i en portion av Max Lökringar (7). Resultatet är blandat - nog tycker man att gör Max och Burger King ändå en vegetarisk burgare så kan. Välj morötter eller side salad istället för pommes eller lökringar. Välj mellan vatten, kolsyrat vatten, Pepsi, Pepsi Max , 7-up, Zingo, päron light och.


Beställde lökringar - Hur många hinner jag äta på minuter? I BBQ Halloumi hittar man dubbla halloumiskivor, friterade lökringar , . Jalapenos adderar hetta som rundas av med Max Original dressing. Max Original med cheddarost, tomat, krispig isbergssalla rödlök, ketchup och Originaldressing - allt omslutet av ett gyllenrostat sesambröd.

Det klassiska amerikanska tilltugget till en kall öl. Godast blir de ju såklart när man gör dem själv och det är inte så svårt som det kanske verkar. Max - Vi serverar sveriges godaste burgare. Max frasiga, panerade kyckling- nuggets.


Vi hade aldrig hört talas om Max då och inte drive in heller, så vi blev så förvånade! Vi åt Max -biff med strips och lökringar. Det var den godaste snabbmaten . Lökringar är det perfekta tillbehöret när du ska bjuda på en riktigt maffig. Lägg försiktigt lökringarna i oljan – max 5-stycken i kastrullen samtidigt.


Lägg på salla skivad tomat, några lökringar och kyckling burgaren med den smälta osten. En ny burgare är på väg in på Max meny. Den innehåller dubbla halloumiskivor och lökringar 3. Det har tisslats och tasslats om Max kommande vego-serie ett tag nu och. Men denna målti inklusive läsk och en stor order lökringar gick på . Lökringar och Chili dip uppges också vara veganska men en kontroll efteråt på hemsidan visar att de innehåller . Idag slår dörrarna upp till Max nya restaurang vid nybyggda Torpavallen.


Så vi lär besöka MAx ett antal ggr den närmsta tiden och bunkra. Mitt favvo-mål: LowCarb burgare, lökringar , chilicheese, dipsåser .

En bit längre fram såg hon en välbekant skylt lysa, Max Hamburgare. Max Produkter i Points Godmorgon Har läst lite här och det är många som undrar vad Max produkter är i point så jag tänkte dela med mig. Coca-Cola, Crispy Fries, Ej plusmeny, Isbergssalla Max originaldressing. Valfritt tillbehör och liten dryck. Med nötkött och sesambröd.


Har precis fått upp ögonen för hur gott det är efter att ha ätit det på Max en gång. Fråga på max ni vill, tänkte någon kanske skulle vara intresserad av det med tanke på allt i media just vad. Gillar helt enkelt inte lökringar.


Snälla säg att du helt enkelt inte gillar max.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg