onsdag 31 maj 2017

Kylväska 12v test

Vi testar stycken kylboxar från Biltema, Jula, Clas Ohlson och Mekonomen. Men för det behöver du en bra kylbox. För sommarens alla uteaktiviteter är en bra kylväska ett måste! Den håller maten fräsch och drycken kall, helst i samma temperatur som ett . De olika jag provat verkar sällan orka ner under grader.


Känner någon till om det finns någon modell som klarar ner mot grader? TEST: Asaklitt kylbox l från Clas Ohlson. Jag testar storfavoriten från Asaklitt. Komfort och bekvämlighet är viktigt under semestern. Det inkluderar kall dryck och fräscha råvaror till . Integrerad adepter 220V.


Bäst i test (klart lägst energi- förbrukning). Outwell Coolbox ECOcool, ltr. Beräkning av förbrukning, kylbox. De enklare kylväskorna, de rejäla kylboxarna . För att hålla matsäcken kyld kan du välja vilken kylväska som helst av de tio Icakuriren testat. Kylväskorna håller kylan bra även utan . Kylboxar finns enkelt utryckt i tre varianter.


Kyler eller värmer samt drivs via vägg- eller V-uttaget. Vill du ta med mycket mat på färden väljer du en kylbox med stor volym och kör du bil är 12V -modellerna redo att användas med billaddare. Jag får alltid 12v på en kontakt, i läge på on kontakten och i läge på startkontakten.


Vi har allt från enklare mjuka kylväskor till mer avancerade eldrivna kylboxar - för alla äventyr med bilen! Kylprodukter till fritids- båtar blir allt mer ef- fektiva och strömsnå. Har en annan Biltema kylväska som jag köpte för ca år sedan. Har en 12v som hängt med en massa år i båt å bil, de håller ner tempen det.


Termoelektriska eller kompressor driven? Du hittar även en kylbox som kan frysa ner till -grader . En dag på sjön eller en stund på stranden. Då passar den lilla kylväskan perfekt. Små kylväskor är trendigt. Det finns en uppsjö olika . Kanske tillfälle att skaffa en ny kylväska men vilken ska man välja?


Sol och värme är härligt, men det tycker tyvärr även bakterierna. Med en kylväska håller du dem borta från picknickmaten. Välisolerad kylbox i plast med UV skydd. Kan belastas upp till 1kg, vilket gör att den går att sitta på. Plats för liter petflaskor att stå . När man skall skriva artiklar om kylboxar eller kylskåp måste . Absorptionskylbox lit.


Supereffektiv, kyler ner till 33°C under omgivningstemperaturen. Kan drivas på både 12V , 24V och 230V.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg