tisdag 16 maj 2017

Byta kondensator moped

Classic Motor – för dig som har eller drömmer om en veteranbil. Eller motorcyklar , mopeder, lastbilar och traktorer – nostalgi på hjul! Börja med att byta kondensatorn.


Man kan använda nästan vilken kondensator som helst från ett tändsystem. Har en Piaggio Ciao och undrar hur man mäter upp kondensatorn, tändspolen samt ljusspolen så man har koll på att dom är ok och funggerar? Kan man bränna en tändspole eller kondensator genom att. Lossa svänghjulet hos Twostroke.


För att byta tändplattan lossa de två bultarna. Kolla in vår video när vi demonterar och monterar svänghjul och. Erst wird eine Durchgangsprüfung vorgenommen.


Vår mekaniker berättar lite kort om hur en tändspole fungerar på en moped , vanliga felorsaker och när. Om du byter kondensator och väljer en typ där du måste löda vid monteringen - var. Kabelsko för kondensator 3mm.


Med denna tändspole slipper du brytare och kondensator. Din moped och trädgårdsbutik på nätet med över 22. Centrummått skruvhål mm.


Tillverkad i Europa Monteras i ordinarie tändspolefästen. Ta bort brytare och kondensator. Tekniskt lexikon for moped och scooter. Den används för att inte en gnista ska . Liten rackare som kan döda en moped om den är trasig.


Kondensator finns på äldre tändsystem med brytare. Den har till uppgift att svälja strömmen när brytaren öppnar. Om kondingen är trasig så går hela gnistan.


Denna manual bör betraktas som en permanent del av din moped. Fått tips om att byta kondensatorn från någon som åkte moped på 70-talet. Moderna tändsystem har inte den sortens kondensator eller den . Att byta kondensator på magnetapparater Lucas KF, MO, N och BTH är svårt att göra utan specialverktyg för att dra av en lagerbana på ankaret.


Jag har tre gamla 2-taksmaskiner på gården, Husqvarna moped från. Tändspolen är lite dyrare men kan ju vara idé att byta men det kan gå . Det är nog bäst att jag testar belysningsspolarna också innan jag beställer. Samtidigt tömmer även vår kondensator ur sig, sin egen uppladdning. Mät tändspole och kondensator. Vi erbjuder ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör för din moped till billiga . Har precis vart ute på en moped tur med anders och roger, som gick till.


Men han misständer ännu så jag skall pröva att byta kondensator. Detta handlar om en gammal moped med svänghjul, räcker med ett ja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg