onsdag 8 mars 2017

Stegrelä 12v

Halvljus ej fungerande, spänningsbortfall. Detta relä är ett så kallat bi-stabilt relä, eller stegrelä , det återgår alltså inte till ursprungsläget, utan stannar i den positionen du sist lämnade det . Glödlampa H för gamla strålk 12v - för assymetriska lampor. Förvisso 12Volt men du har väl omformare till något på maskinen? Provningsvärden, mekaniska. Jag är så totalt värdelös på att leta i elfa så det är ju helt otroligt.


Jag behöver 12V DC impulsrelän som har en brytande o en slutande kontakt. RELÄ VX 16A 12VDC 5MM EXTRA TÄT. Stegrelä för hel- och halvljus. Det finns ett stegrelä som styr parkeringen av torkarna och där var det avbrott i spolen.


Har hittat ett relä till en billig peng som bör fungera. Jag håller på att byta till volt samt till en B-i en volvo PV. Använd stegrelä eller tre-poliga kontaktorer nedanför den fyr-poliga brytaren. ICE 2PFS - ICE 2PFS z. LED-list för både inom- och utomhusbruk.


Går att få i antingen 12V eller 24V och i olika längder och färger. Passar i hem, husvagn, bil, lastbil! Tändspole universal 12V. Omvandla 230V till 12V (för att driva elektronikprylar).


Blinkersrelä, Kantigt, 12V. Enligt boken finns det ett stegrelä och ett strålkastarrelä. Det är väl nå sorts stegrelä vad jag. Omformare 12v till 230v. R Handskfack 12V 2W st 18.


M115N Mårdskydd för motorfordon 12V jagar bort mårdar med hjälp av små. V -armaturer är i regel alltid av Klass III-typ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg