onsdag 10 februari 2016

Tulkotājs tildes

Pasaulē labākais bezmaksas tiešsaistes mašīntulks Baltijas valstu valodām. Tulkojiet tekstus, dokumentus un tīmekļa vietnes latviešu, lietuviešu, igauņu, krievu . Ievadiet tulkojamo tekstu. Mašīntulkošanas rezultāti ļauj saprast teksta nozīmi, bet nevar aizstāt cilvēka radītu tulkojumu. Kultūras informācijas sistēmu . Sadaļā Vārdnīcas atrodas visas datu bāzes letonika.


Tildes Tulkotājs ir vadošā . Angļu, krievu, vācu un lietuviešu valodai ir atvēlētas savas pamatvārdnīcas, kas . Ar automātiskā tulkotāja rīku var iztulkot ne vien teikumu, bet arī uzreiz visu . Try the market leading English-Latvian-English translator! Protams, ka kvalitāte ir apšaubāma. C vitamīnu avotam ziemā, vasarā un pārējos gadalaikos :) bet vai tas noderēs lietotājiem . Pirms nepamēģināsi, neticēsi. ES Padomes prezidentūras tulkotājs atvieglos darbu gan . Interneta bezmaksas daudz valodu programmatūra priekš angļu, latviešu, lietuviešu, franču, vācu, krievu, spāņu un citu valodu tulkošanas.


Besmaksas latviešu-krievu, krievu-latviešu vārdnīca. Būtiskus uzlabojumus sniedz statistisko metožu . Tulkojot no pirmās lapas, var iegūt arī bezmaksas, lai gan ne pilnīgus, tulkojumus gan krievu, gan . Baltijā , kas nodrošina tehnoloģiju pārlikšanu vietējās . Tulko jebkuru tekstu ātri un ērti no sava pārlūka. Definīcija: Mašīnu, iekārtu, sadzīves tehnikas saglabāšana un atjaunošana, lai tās varētu pildīt paredzētās funkcijas. Ekonomikas skaidrojošā vārdnīca. Izrunas ceļvedis: Uzziniet, kā tilde Angļu, Franču, Spāņu, Norvēģu bukmols, Itāļu, Vācu, Zviedru, Somu izrunā cilvēki, kam šī ir dzimtā.


ImTranslator – tekstu tulkotājs , kas darbojas uz kompānijas Promt tulkošanas. PDF icon Tehniskā tulkotāja kompetenču portfelis. Vēl gribēju piebilst, ka tilde var iet gulēt ar savu tulkotāju, tās nav.


Nu piemēram ielikšu tulkot to pašu vārdu Translate, redz šitāda lapa tev . TILDE , SIA, aicina pievienoties savai komandai! Bezmaksas tulkotājs internetā, Tulko vārdus, par brīvu, Plašs valodu klāsts, tulko arī pilnu tekstu! Tas ļauj tulkot tekstus, dokumentus un tīmekļa vietnes latviešu, lietuviešu, . Svešvārdu vārdnīca, terminu vārdnīca online.


Tavs ceļvedis Latvijas kultūrā, vēsturē, valodā, dabā un literatūrā. Izvēlieties valodu, no kuras tulkot , uzklikšķinot uz valodu paneļa: virs teksta. Latviešu valodas skaidrojošā vārdnīca. Dažādu valodu tulkotājs. Darba sludinājuma termiņš beidzies!


Lai izmantotu visas pieejamās . Tulkotājs , kas vienmēr ir pie rokas – izmanto labāko, ko sniedz dators . Varies with device for android devices. Tehniskais tulkotājs : mūsdienu reālijas un nākotnes perspektīvas. Jāņa sēta izdotās Angļu-latviešu vārdnīcas un datorterminu vārdnīcas,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg