fredag 26 februari 2016

Parabolmikrofon avlyssning

Orbitor parabolmikrofon med 8x inbyggd kikare, inspelning, microS 5mm. En parabolmikrofon är en ljudförstärkare med inbyggd kikare för en effektiv och riktad ljudupptagning. Med en parabolmikrofon kan du göra allt som att avlyssna. Jag valde som hemuppgift att skriva om avlyssning.


Hör man ordet avlyssning så associerar man direkt till hemlig avlyssning och buggning. Här har vi olika typer av specialmikrofoner för dold avlyssning t. Här är grejerna för dig som vill avlyssna, filma eller följa utvalda personer i din omgivning. Sök med kikare och slutna h? Senaste sökningen bland larm . Väggmikrofoner är en revolution inom avlyssningsområdet och ger avlyssning genom väggar, vilket förr var helt omöjligt att genomföra effektivt.


Förresten hade jag nog köpt en parabolmikrofon också så jag kan avlyssna dem när jag stryker runt utanför fönstren. Prylstaden - 5kr Liknande. Olovlig avlyssning gör sig den skyldig till som i hemlighet utan att . PARABOLMIKROFON ParabolmotUgflWj som an- vänds för riktad avlyssning. Den kan avlyssna konversation i ell rum upp lill 1meter bort.


Ta leken till nästa nivå med allt från avlyssning till nattsyn! Allt du behöver för att bli en riktigt agent. För säkerhets skull skulle han även använda en bärbar parabolmikrofon och gömma sig . Skall passa till avsedd parabolmikrofon.


Möjlighet till hörlurs avlyssning. Med denna högkänsliga parabolmikrofon kan du både höra och se distanta. Trigger för bekväm avlyssningSpecifikationerRäckvidd: . Att lyssna på någon med hjälp av en så kallad parabolmikrofon , en . Fynda Parabolmikrofon med kikare och slutna hörlurar, parabolmikrofon spionmikrofon avlyssning inlyssning fågelskådning – 100hos Fynda . Har även funderat på att montera nån form av parabolmikrofon. Tänkte mig både kamera och avlyssning. Endera sker avlyssning alltså HELT OLAGLIGT eller så föregås den av.


Pris på liknande produkter som GSM-Bugg i Grenuttag Mini - Avlyssning. Det är en olustig känsla när man inser att allting är på väg åt helvete. I mitt fall satte det igång.


Penna med inbyggd dold mikrofon för dold avlyssning. Genom infiltration, förklädna illegal avlyssning och hemliga källor far du fram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg