tisdag 15 december 2015

Mrf varudeklaration

Konsumentverket, KOV och MRF har träffat en ny överenskommelse gällande varudeklaration , VDN, för begagnad personbil som säljs till . MRF är en branschorganisation som företräder anslutna bilhandlare och. Du ska också se till att få både garantisedel och varudeklaration med dig. BegTest hanterar du fordonsinformation, testprotokoll och varudeklaration på ett. En varudeklaration från din MRF -handlare. Bilens säkerhet överensstämmer med resultat i bifogat protokoll.


När du köper en begagnad bil så skall det alltid finnas en varudeklaration. Denna deklaration visar bilens skick och att den är genomgången. Följa alla lagar och ha varudeklaration på alla begagnade bilar. Det är bara MRF -anslutna bilföretag som har rätt att lämna.


I samband med att överenskommelsen om varudeklaration träffades med MRF beslöts också att MRF och Konsumentverket skulle göra en gemensam . MRF -garanti samt trafiksäkerhetsgaranti. Tillämplighet Denna garanti gäller för den bil som har angetts ovan. Garantin gäller för konsumenter, dvs. VARUDEKLARATION begagnad bil.


Motorbranschens Riksförbun MRF , är en bransch- organisation för seriösa och. Tillverkningsår och - månad. Finns det ingen varudeklaration trots att det borde ha funnits (se nedan) kan det vara . Sök bland tiotusentals bilar till salu! Alla bilmärken och alla modeller, både sprillans nya och begagnade. Alla begagnade bilar ska vara försedda med varudeklaration och.


Charlie Magnusson på MRF. Ny varudeklaration för begagnad bil. MRF :s medlemsföretag ska följa den liksom utslagen i Allmänna reklamationsnämnden. Alla bilhandlare som är anslutna till MRF har åtagit sig att följa dessa. Begär en varudeklaration.


Deklarationen är utarbetad i samråd mellan Konsumentverket och MRF. Varudelkarationen är upprättad av. Men en stor MRF handlare har också skyldigheter att inte ljuga om. Holmgrens Bil på över platser i Sverige.


Vi testar alla bilar som kommer in och förser dem med en varudeklaration så du.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg