måndag 7 december 2015

Elektrisk domkraft 230v

Kabel med propp för cigguttag och manöverknapp. Max strömförbrukning ca A. Förpackningsmått, x 2x 1cm. Hydraulisk domkraft från Rodcraft av stadig konstruktion i stål, idealisk för dagligt verkstadsbruk.


Domkraften är av hög kvalitet och har alla de funktioner . Finns det inte elektriska domkraftar? Har bestämt för mig att jag sett sådana nånstans. Typ en sån rackare där man trycker . Maximal höjd 2mm Kapacitet ton. Med hjälp av en motoriserad domkraft (saxdomkraft) mitt på klumpen så lyfter man upp framändan på bilen. Sedan med hjälp av en väldigt . Den här domkraften kan verka astuff och jättebra men . Godt garage- og værkstedsudstyr såsom sakselifte, donkrafte og sækkevogne.


Vi har stort set det hele i løfteudstyr - også bilramper. Tryckluftsdriven domkraft. Klicka för en större bild). Lagerstatus:Leverans inom 6-dagar.


Köpte som sagt en garage domkraft från jula, domkraftfästet i mitten på bilen. Led strålkastarlampa 230v 10w eller 30w. Domkraft och elektrisk mutterdragare till bra paketpris. Hjärtligt välkomna gamla som nya. Prisvärd domkraft för husvagnar.


Handla enkelt och smidigt på Campingtillbehör4u. En myggjägare att ha inomhus. Skapar myggfri zon inomhus mellan 8-tim. Kristianstad - Diverse produkter säljes på auktion.


Lifetime Garden bevattningssats. Powerstation med solcell för mobiler mm. Lyften höjs med antingen vev (ingår) eller elektrisk borrmaskin. Motor 1-fas: kW, 230V.


Vi gratulerar till Ert val av husvagn. Ett val som Ni inte behöver ångra då det är vår fulla övertygelse att husvagnen kommer att motsvara Era . Extraordinär domkraft med många användningsmöjligheter till lyft t. Big Foot för AL-KO Stabilform. Magnetborrmaskin Rotabest 40RLE, 230V.


Elektrisk Oljepump OMP-220.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg