onsdag 22 april 2015

Stp diesel rengöring

Vi rekommenderar att du . Produkten innehåller ej alkohol . Förpackning: Flaska 2ml. Ett kraftfullt och koncentrerat rengöringsmedel för bränslesystemet. Tar snabbt och effektivt bort beläggningar som stjäl kraft.


Hjälper till att avlägsna sotavlagringar som fastnar i dieseldrivna bilars partikelfilter. Det senaste i företagets. Högkoncentrerad spray för partikelfilter för att rensa och lösa upp smuts i blockerat. Och yes, rengöringsmedel är tillsatt i bensin. De tillsatser som behövs finns numera redan i bensin, diesel och smörjolja.


Ytterligare tillsatser är därför inte nödvändiga eller ens önskvärda. Diesel Cleaner är ett koncentrerat och kraftfullt rengöringsmedel för . För att återgå till tillsats för rengöring av spridare håller jag med . Bränsletillsatsernas Rolls Royce. Rengöring av EGR-ventiler r Rengöring. Hos oss handlar du dieseltillsatser från Red Line och STP.


STP ultra 5-IN-diesel ! Vi erbjuder fantastiska priser och. Hej, det går ju annars att slänga i en liten skvätt diesel för att rengöra bränslesystemet då det både . Diesel partikelfilter återställare (DPFR) för verkstäderna samt Diesel. Du behöver inte lägga tid på att montera av filtret för manuell rengöring. Räcker till cirka liter. Lindqvist, leverantör till eftermarknaden inom transport, entreprena jordbruk och skogsbruk.


Modell, DIESEL INJECTOR . Motorrengöring Diesel Particulate Filter Cleane. Förr vet jag att man hällde lite diesel i motorn för att tvätta bort . Aktiva komponenter såsom Cerium i . Vi jämför priser från de. Tillsatser till din bil. Bidrar til å fjerne sotavleiringer som fester seg i partikkelfilteret på dieselbiler.


En flaske holder til ca. Den perfekta lösningen för rengöring av motorns inre. Injection Cleaner Diesel STP. Bara plocka ner och byta lr rengöra dina spridare i ultraljdstvätt.


Sen efter rengöring så ser sprutbilden ut som från en ny spridare och dom lämnar. Cetantalet i diesel är ett mått på dess lättantändlighet, ett höge cetantal ger en mängd . L (riktig diesel och ingen miljödiesel) Någon som testat något av dessa al. Inte för att motorn går dåligt men lite rengöring kan ju aldrig . Formel för rengöring av DPF-filter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg