tisdag 6 januari 2015

Fartreglage rc bil

Hobbex är bäst på Radiostyrt, Drönare och Eldrivna fordon. Trygg E-handel, snabb leverans, månaders öppet köp och alltid års garanti. Här hittar ni allt som behövs för RC -hobby. Allt från kullager - till bilar och flygplan. RC tillbehör är en av våra specialiteter.


Vi använder oss inte av externt lager . Reedy presenterar ett nytt elektroniskt fartreglage för borstlösa 5motorer. Fartreglage , ESC till lågpris. Perfekt fartreglage för dig som vill uppgradera din RTR bil till borstlös power! Borstlöst fartreglage med inbyggd 9A BEC.


Instickssystem, T-kontakt , Bananstickkontakt. Kontinuerlig ström, A. Belastningskapacitet (max.) 1A. Radiostyrd modellbil är en mekanisk modell av en bil som kontrolleras via en ( vanligtvis). De flesta mekaniska fartreglage kan även driva bilen baklänges.


RC drifting är baserat på fullskaledrifting men utövas med modellbilar, ibland . Gör en unboxing video där jag packar upp En borstlös motor till min RC - bil. Vattentätt körreglade lämpligt för racing under alla väderförhållanden. Lämplig för 1:onroad och offroad bilar. ECU är den ultimata styrcentralen för din RC Racer. Tack vare aluminium - kylflänsar levererar ECU en cool prestanda och genomför tillförlitligt alla . Hos oss hittar du fartreglage till radiostyrd bil , drönare och båt.


En del fartreglage för bil kan hantera . ARRMA BLX esc ( rc bil fartreglage ). RC bil som jag skaffade för ett par år sedan. Kan inte detta med RC bilar så behöver tips på en bra bil. Kör du sönder motor eller fartreglage kan jag rekommendera Hobbywing SC8 . Futaba MC960CR is a high frequency drive FET Speedcontroller developed for model electric cars. It is compact, light weight and uses a simple digital setting . Elektroniskt fartreglage för borstlös elmotor i bil.


Här i kitversion med motor och fartreglage ! Här kit bil med motor och fartreglage ! Klassisk Geländewagen i byggsats, här med motor och fartreglage ! Mycket prisvärt borstlöst fartreglage för flyg. BEC:ar finns tillsammans med ESC:ar i respektive tillverkares kategori nedan. Vi har ett stort sortiment av fartreglage för både vanliga motorer med kol och borstlösa motorer för bil , båt, flygplan och helikopter.


Med hjälp av knapparna . Skåne Hobby är en välsorterad hobbybutik med inriktning på multikopter, flyg, bil , båt och drakar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg