onsdag 27 augusti 2014

Radiorör säljes

Vi kan ha rör av fler typer än som finns i listan och vi kan inte garantera att alla rören i listan finns tillgängliga. Man kan söka i listan med hjälp av webbläsarens. Tanken med sidan är att visa vackra bilder på gamla rör eller lampor som det hette förr.


Bilder kan skickas till mail vid intresse. Vart köpa radiorör 35L6EG ? Jag säljer följande rör som passar 20- och 30-talsapparater. Radiorör till salu radiomuseet.


Alla är testade i AVO rörprovare och uppvisar fulla mätdata om inget annat anges. Prova att göra en bredare sökning eller sök på ett mer generellt ord. Tongenerator rörbestyckad! Jag köpte den av en firma som hyrde ut testinstrument till Televerket som . Audiorör säljes med garanti : rör till förstärkare : rör med garanti : garanterat välljud.


Förstärkarrör , radiorör , audiorör, tubes, valves. SÄLJES Linneskåp, Bokhylla, Databord Sundsvall Sälj . Allmode station Kenwood TS-790E. Anderson Powerpole kontakter för 30A. En svart hölje, en röd hölje och försilvrade kontakter, modell PP30.


Välkommen till Vinylborsen-Skivbutik, verkstad för service och reparationer på hifi grejer, flipper, arkadspel, jukeboxar på plats och i verkstad. Finns det något större värde i något radiorör ? En data-pulsgenerator, tusentals motstånd. Tillhör även en låda med en separat VCA låda med en 12AX( radiorör ) som ger ett unikt sound. Om någon är intresserad så hör av er för mer . Elektrolytkondensatorer mm säljes av. Vill du köpa radiorör från museet sänder du ett mail till museet och anger dina . Mina sista exemplar säljes nu för SEK 150:- st inkusive porto.


En låda med olika rör säljes vet ej skick eller vad dom hör till. TEKNIKA, Telefonlurar, radiorör etc. Här kan man se allt ifrån sändare och mottagare, radiorör , mikrofoner och mätinstrument. Det är stor skillnad på en massa radiorör kontra en massa audiorör.


Med sig i pickupen har han radiorör och allsköns andra radioprylar till salu. Matchade rör säljes endast i dom set som annonseras här. Ett matchad quad eller par delas INTE! Kolla även i rörlistan. Säljes av vfl wolfsburg arena sitzplätze Joan Eriksson.


Dessa sidor visar min samling av äldre radioapparater, m. Fullt funktionell sen modell Drake R4B säljes , tyvärr (för mig) i behov av pengar omgående. Den tredje transistorn skapar . Typ: Original förpackning,. Luxor Magnefon, den talande tråden.


Komplett fin, 300:- OBS: Apparaterna är inte funktionstestade och innehållet är inte granskat. Kassettbandspelare säljes som renovering objekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg