fredag 1 augusti 2014

Discodans dräkter brons till salu

Underbar slowdräkt från Design by Janine till salu. Dock väldigt stretchig så kan passa S också. Klänning, armband och olika hårdekorationen. Här ser ni nårgra discodräkter som är till salu.


Byxorna är fulla av glitter i tyget och toppen är rikligt stenad. Bronsklass men går självklart att blinga . Glam Design - Syateljén med det lilla extra Här hittar du dräkter , accessoarer och annat. Disco, dans , konståkning.


Mina discodans dräkter ! Beställd discodans dräkt silver kr. Saqlangan nusxasi O‘xshash Shu sahifani tarjima qilish Ska kanske tävla i disco i mars i göteborg, men då undrar jag bara lite om kläderna. Eftersom det är så många som tävlar i brons måste man typ komma till final . Det är en brons dräkt då det inte är något glitter på den men tävlar man i silver . På lördagens Vårårsmöte (mars) erhöll klubbordföranden Lars Grufman distriktets utmärkelse, Bronsmärket, detta efter att ha . Brons innebär att man inte får ha något glitter på sig, man får inte . Randig tvåfärgad leotar ärmlös modell dräkter något rund hals. By Hugo — August — Posted in Uncategorized.


Välkommen, Logga in Varukorg produkt brons Tom Ditt konto.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg