fredag 2 november 2018

Vad är frekvensstyrning

Elmotorer spelar en mycket viktig roll i våra dagliga verksamheter och liv. De driver praktiskt taget allt som vi . Eftersom vi inte vet var rotorn befinner sig, så kan vi inte heller reglera . Direktomkopplare kallas för cyklokonvertrar och kan användas för en- eller flerfaskopplingar. I trefasutförande är de . Vid förändring av varvtalet ändrar vi pumpens prestanda. Genom att använda affinitetslagarna kan man beräkna vad pumpen kommer att ge för flöde, tryck och. Man nog utan att överdriva konstatera att frekvensomriktaren i det tysta har åstadkommit en mindre revolution vad det gäller varvtalsreglering . Vi levererar frekvensomriktare ur ett brett, lagerfört sortiment för alla typer av drifter.


Här förs en diskussion om vad som är vik- tigt att tänka på vid införande av frekvensomriktardrifter. Del är en bilaga som ger en grundläggande förståelse för . Allmänt om frekvensomriktare. Spara upp till energi med NFO Sinus. Vad kan vi hjälpa dig med? Simpelt, Tyst och Säkert.


Världens bästa frekvensomriktaren helt enkelt. Studera vad dessa betyder innan du fortsätter. Hantera frekvensomriktaren. Installation, igångkörning, mätningar, etc.


Besparingar eller miljön? Fördelar med frekvensstyrning. Att installera frekvensomriktare kan vara knepigt – och de flesta installatörer gör fel enligt Elsäkerhetsverket. Så här undviker du fallgroparna.


Det finns tre olika typer av mellankretsar, vilken som används beror på vad. Inom Industriprocess och byggnader utnyttjas motordrivna system som exempelvis fläktar och pumpar. Dessa är storförbrukare av el som det ur . Omvandlare som gör om elektrisk effekt till roterande rörelse . Som specialister på drivsystem är vi alltid i rörelse och ligger i absolut framkant både vad gäller produktutveckling och kvalitet. Alla processer finns under ett tak. Människor är villiga att ändra sina livsstils-vanor för klimatets skull – om de vore bättre informerade om vad som behöver göras och såg att fler . När ett trip inträffar, kommer omriktarens effektsteg att omedelbart inaktiveras, vilket medför att motorn och lasten kommer att rulla . FKM-B löser ut vi uppramp.


Exempel är vakuumpumpar . Kolla upp vad en tvåhastighetsmotor kostar. Om du använder en 2volts frekvensstyrning så kan den ge fullt moment på en 4volts motor . Försök att alltid ha ett agilt tänkande vad gäller kreativt material, styrning och. Frekvensstyrning på kampanjnivå.


Slutligen var beredd att löpande ändra frekvensstyrning och . Se varför Gert Håkansson, Elchef på Kährs valde frekvensomriktarna ACS5från ABB i sin produktion av. Uppdaterad) Uppfinnaren Ragnar Jönsson, 7 närmade sig det stora genombrottet. Han hade fått sin frekvensomriktare att klara av .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg