tisdag 17 april 2018

Max lökringar

Panerade färska lökringar , knapriga och härligt varma. Du kan byta ut ditt valfria tillbehör mot lökringar. MAX var först i Sverige med att erbjuda dipsåser. De finns i flera olika smaker och smakar jättegott tillsammans med till exempel pommes frites och lökringar. Max har släppt en ny vegetarisk hamburgare med halloumi, lökringar , bbq-sås, majonnäs och skivad gurka.


Lökringar är ett fantastiskt snacks med både salta och söta smaker.

Frityrsmeten gör de krispiga. Snåla inte med saltet efteråt. Perfekt till en kall öl. By Vmannen Max Lökringar. Jag är nyss hemmkommen ifrån Max Hamburgares provkök där jag som.


Beställde lökringar - Hur många hinner jag äta på minuter? Med start i dag och fram till den mars kommer Max att servera en ny kampanjburgare. I BBQ Halloumi hittar man dubbla halloumiskivor, friterade lökringar , .

Jalapenos adderar hetta som rundas av med Max Original dressing. Max Original med cheddarost, tomat, krispig isbergssalla rödlök, ketchup och Originaldressing - allt omslutet av ett gyllenrostat sesambröd. Det klassiska amerikanska tilltugget till en kall öl. Godast blir de ju såklart när man gör dem själv och det är inte så svårt som det kanske verkar. Max - Vi serverar sveriges godaste burgare.


Max frasiga, panerade kyckling- nuggets. Vi hade aldrig hört talas om Max då och inte drive in heller, så vi blev så förvånade! Vi åt Max -biff med strips och lökringar.


Det var den godaste snabbmaten . Lägg försiktigt lökringarna i oljan – max 5-stycken i kastrullen samtidigt. Lägg på salla skivad tomat, några lökringar och kyckling burgaren med den smälta osten. En ny burgare är på väg in på Max meny. Den innehåller dubbla halloumiskivor och lökringar 3. Use your Uber account to order a delivery from Max Hamburgare Vasagatan in Stockholm.


Max Jag tog en halloumi burgare på max lökringar dipp och kola och lilla . Mjuk lök med krispig utsida. Tillverkningsland: Europeiska . Idag stod det klart att Frida Pettersson från Luleå blev vinnare i årets Hamburger- SM arrangerat av MAX.

I vinnarburgaren Grand de garlic . Det finns 3kalorier i en portion av Max Lökringar (7). Resultatet är blandat - nog tycker man att gör Max och Burger King ändå en vegetarisk burgare så kan. Välj morötter eller side salad istället för pommes eller lökringar.


Välj mellan vatten, kolsyrat vatten, Pepsi, Pepsi Max , 7-up, Zingo, päron light och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg