fredag 15 december 2017

Eldriven domkraft

Kabel med propp för cigguttag och manöverknapp. Max strömförbrukning ca A. Förpackningsmått, x 2x 1cm. Bra prylar när man behöver, lätt. Skall sitta i en soptunna som pressar soper.


Med en luft- eller eldriven telfer kan du lyfta tungt, monterad i åkvagn är den. Beskrivning: Lätt och smidig eldriven domkraft att ha med i bilen. Passar direkt på batteriet genom medföljande klämmor, eller kopplas den direkt i bilens 12V . Kompakt och flexibel universaldomkraft i tillförli. Extra låg domkraft för bl. Jag funderar på att skaffa en lite bättre domkraft än den som följer med bilen.


Största problemet med eldriven saxdomkraft är väl om den går . Dubbla kolvar minskar antalet . Kuggstångsdomkraft, rälsdomkraft, domkraft samt tröskedomkraft är PMH en av branschens ledande leverantör av. En mekanisk domkraft i saxmodell. Vi har bil- och garagetillbehören som får dig att längta efter kvalitetstid med bilen. ELDRIVEN DOMKRAFT , ton, 12v.


Om objektet: Powercraft Ej funktionstestad. Produktbild Ställningskran, eldriven. Bred och robust ram tillverkad i stål av högsta kvalitet.


Quicklift-pedal för enkel och snabb lyftning till lyftpunkten. Lintelfer eldriven , maxlast ca 3kg. Hydraulisk domkraft med max kapacitet ca ton. Har bilen stannat mitt ute i ingenstans med ett dött batteri?


Inga problem, har du bara en domkraft och något som kan fungera som rep så ska . Typ en domkraft med batteri eller nått annat praktiskt. Tycker det låter omständigt att skaffa någon eldriven domkraft så länge bilens styrning . Aldrig kraftlös med denna domkraft från Kamasa Tools. Vem orkar vänta på att Tesla ska . Eldriven pickup och SUV. Gerdmans har allt för kontor, lager och industri. Spikpistoler - luftdrivna.


Skruvdragare - eldriven. Domkraft med vev 3-ton. Att den är eldriven och inte luftdriven gör även att jag kan låna ut den eller ta med den dit den behövs utan att släpa med en kompressor.


Bakluckan öppnas och stängs med en eldriven domkraft , rätt smart, i dag har vi gasdämpare som fyller samma funktion. Utrop 2SEK2SEK2SEK2SEK4SEK. Snickarebänk, äldre modell.


Vagnen är till förvaring av sommar o vinterhjulen uppe i förådet. Allt kan gå fel om oturen är framme, där av den .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg