fredag 30 juni 2017

Rekuperatorius akcija

Mini rekuperatorius - Šildymo, oro kondicionavimo sprendimai parduotuvėms, biurams, komercinės paskirties . Rekuperatoriai - įrenginiai, padėsiantis sutaupyti šilumos energiją. Paprastas ir saugus pirkimas . Plokštelinis rekuperatorius. Puikus sprendimas patalpų vėdinimui - rekuperatorius butui, namui ar pramoninėms.

UAB Vilpra parduoda rekuperatorius iš šių gamintojų: Atrea ir Toshiba. Platus pasirinkimas, didmeninė ir mažmeninė prekyba. Taikomos nuolaidos ir akcijos.


Domina rekuperatoriai , vėdinimo, kondicionavimo ir šildymo sistemos bei montavimo paslaugos gera kaina? Užsukę į Namamselektroninę parduotuvę rasite visą inžinerinę įrangą skirtą namams. Beortakinius rekuperatorius sukūrė ir pirmieji pradėjo gaminti vokiečiai – Inventer ir Lunos. Kadangi praktikoje beortakiniai mini rekuperatoriai pasitvirtino, šiuo .

Priešpriešinių srautų plokštelinis rekuperatorius (kairinis). Tempero Eco 1Ceram Wireless mini rekuperatorius. Wolf CWL-F-3Excellent.


REKUPERATORIAI – įrenginiai, padedantys sutaupyti šilumos energiją. Lietuviški Komfovent rekuperatoriai. Komfovent, tai lietuviški, itin tylūs ir ekonomiški rekuperatoriai už patrauklią kainą. Pritaikyti skandinaviškam klimatui, tad . Projekte rašoma, kad bus montuojami trys naujos kartos rekuperatoriai.


Gal galėčiau sužinoti apytikslę kainą su rekuperatoriais ir montavimo darbais? Efektyviai veikiantys mini rekuperatoriai privatiems ir verslo objektams. Skirtingos charakteristikos rekuperacinė įranga, geriausios kainos garantija.


Sieninis mini rekuperatorius. Tylus veikimas (dB veikiant žemu režimu). Jų sistemos yra yra kelių rūšių. Electrolux STAR tiekimo-ištraukimo įrenginiai rekuperatoriai.


Rekuperacinių vėdinimo sistemų įrengimas: ~ šilumos taupymas.

Rotaciniai, difuziniai, priešpriešinių srautų rekuperatoriai , geoterm. Minirekuperatorius konkurencinga kaina, tinkantis butui, namui, komercinės paskirties pastatui,mini rekuperatoriai - didelis pasirinkimas, min. Kaip montuojamas mini rekuperatorius Marley.


Akcija lietvamzdžių sistemoms! UAB Tenko titulinis puslapis. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Prasome susisiekti ir mes pateiksime. Visai įrangai metų garantija .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg