fredag 24 februari 2017

Elmätare dinmontage

Energimätare som låter dig mäta separata grupper i elcentralen. Vårt fokus - Hög kvalitet till bästa tänkbara pris, snabba leveranser från eget lager - Ny 1-fas elmätare med lcd-display, avsett för montage på dinskena i . GARO har ett brett utbud av energimätare anpassade för DIN - montage. Från 1- fas direktmätare med mätning upp till 45A till 3-fas trafomätare som klarar en . Hantera din energiförbrukning.


Om man inte mäter energiförbrukningen är . Har precis hittat energimätare som kan monteras direkt på DIN -skenan och sen brygga den mellan en dvärgbrytare för att läsa kWh. Tillförlitlig digital mätare av elförbrukning för montering på DIN - skena. Montering DIN -skena Noggrannhet Class Driftspänning 2V AC . ABB elmätare 3-fas 65A är gjord för att mäta aktiv elektrisk energi i fyra ledars system (tre faser och nolla). Normkapslingar som har DIN montage. Du kan gå in under säkerhetsinställningarna i din webbläsare och välja att rensa.


ENERGIMÄTARE DIN -SKENA DISPLAY KM-N2-FLK. Ge oss feedback på produktbilder. Se vårt stora utbud av produkter inom DIN -skena - Strömmätare. EMDIN passar in i alla . Carlo Gavazzi kan effekt och energiövervakning.


Klicka på ett instrument för mer information. Någon som koll på vart man kan få tag på en digital energimätare för montage på din -skena till ett bra pris? Har kollat Elfa, Conrad men är.


Hos Oss Hittar Du De Bästa Priser, Vi Samarbetar Med Sveriges Största och Marknadsledande Leverantörer. Trådlös 3-fas energimätare DSZ14DRS med MID och trådlösa 1-fas. Eltako erbjuder ett komplett sortiment av energimätare för DIN - montage enligt standard. ABB;s elmätare är designade för hög tillförlitlighet och är säkra samt snabba att installera tack vare monteringen på DIN –skena. För montage på DIN skena, moduler bred.


Elmätarna finns i fyra . Byggmått moduler för montage på DIN -skena. Trefas energimätare för aktiv energi klass med programmeringsmöjlighet. Mätaren är avsedd för montage i normkapsling, bredd moduler, eller på DIN - skena . Elektronisk 3-fas elmätare för montage på DIN skena.


Liten och kompakt 3-fas elmätaren ABB Canvänds vid mätningar . Perfekt för lägenheter och anda bostäder. Standard DIN -skene- montage. Passar, Nominell diameter . Mätning av aktiv energi görs med noggrannhet . Device is intended to be installed on DIN rail. GARO 1-fas mätare är kompakta och anpassade för DIN - montage. Anslut mätarens plus till . Mätarna mäter upp till 32A och har en pulsutgång respektive modbusutgång . Schuko-uttag för montering på DIN -skena (mm).


Analysatorerna är anpassade för infällt montage i ett ställverksfack eller i en apparatskåpsdörr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg