fredag 18 november 2016

Dörrströmbrytare till ledlist

Dörrströmbrytare till LED-list - TAO LIGHT Clas Ohlson Strömbrytare till LED- ljuslist 36-41och 36-414. Ställbar färg och styrka; Levereras med nätadapter; Fjärrkontroll medföljer. LED - list med DC-kontakt.


På LEDshopen handlar du alltid tryggt och enkelt. Vi hjälper många kunder med köksbelysning över arbetsbänkar i kök. Mest till privata hem men också till pentryn på kontor och liknande lokaler . Lysdioder, LE ljusskyltar och annat.


V-transformator och strömbrytare . Smidiga ljuslister för att skapa snygga professionella ledlösningar för inredning, butikshyllor, kök, korridorer. En lite fin brytare som tänder belysningen när du öppnar dörren. Används till garderober, skåp och andra platser. Denna typ av brytare har blivit populär till bl.


Utbyggbart och lättinstallerat system med start-kit och tillbehör som gör det enkelt att skapa intressanta ljusmiljöer med varmvitt ljus i . Moduler till Signaltorn. Inbyggnadssats för dörrbrytare i TE 7000 . Vill bara ha en smidig dörrbrytare , lampan finns redan på plats. ALDE-panelen är bytt till 20med färgdisplay.


Vi har satt LED-lister i alla garderober med dörrbrytare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg