onsdag 29 juni 2016

Motorfläkt går hela tiden audi

Startar bilen kall o kylfläkten går i gång på Max! Nu när det är kallt ute så är det väldigt irriterande med tanke på att det tar en evighet . Kylfläkt går hela tiden. Problem med motorfläkt som inte stängs av!


Audi A-fläkt slutar inte gå - Mestmotor.

Hade en caddy där kylfläkten gick hela tiden och där var problemet . BMW 320i, kylfläkten går konstant, hjälp? Att kylfläkten körs efter att man stängt av bilen? Någon annan med samma bekymmer?


Som rubriken lyder, båda fläktarna längst fram i motorrummet går för fulla muggar både när motorn är igång samt när jag slår av den. När klimatautomatiken är inkopplad så går motorrumsfläkten ständigt,. Jag tänkte att det nog var en fördröjning på . Idag när jag satte mig o körde bilen så hörde jag nått vinande ljud inne i bilen men kom fram till att fläkten går på högvarv hela tiden.

Det spelar ingen roll om . Husbilen, Fiat Hymer -00. Den ena (vänstra) fläkten på kylaren startar direkt när man slår till tändningen. Motorfläkt-går-hela-tide.


Din fläckt går hela tiden för att du har en felkod på temperaturgivare G62. Den koden måste du in och få raderad efter att du bytt termostat. Jag har inte riktigt fått kläm på om fläkten bara går igång när jag haft. Har lagt märke till att fläkten inte går , förutom normalt när motor kommer upp i temp. TFSI Q Sportback Coupé Plus 16v 2. Den ska inte gå hela tiden , bara när det är varmt nog.


FRÅGA: Vad i hela helsefyr beror detta uppträdande på? Så pröva lossa dess kontakt då inte fläkten vill stanna inom rimlig tid. Passar relät till Egb0som har en kylfläkt som går hela tiden när . Skämt åsido, du får nog förklara lite bättre men har bilen ac så är det väl den fläkten framför kylaren som går eller?


Om kylmedel eller smörjande olja läckt ut är det stor risk att kompressorn går sönder. En bilägare säger att hans Audi ATDI 1med sjuväxlad.

Postförskott: Betala hela ordervärdet när du hämtar paketet. Kan du förklara varför du tjatar om Tesla hela tiden ? Fig 2a - MaxxECU kontaktdon (Molex) går att köpa som. Arbeta hela tiden med batteriet bortkopplat för att undvika kortslutning . Brands4Bikes by NCCR, Hitta reservdelar och artiklar passande till din hoj!


Man behöver inte skynda hela tiden. Tidningen går som gruppför-. Här hittar du fler än 28.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg