fredag 8 april 2016

Steinel lampa med rörelsevakt

Sensorlampa Lvit med rörelsevakt Lär en sensorlampa för farage, förråd och andra mindre utrymmen såväl ute som inne. Lär försedd med en rörelsevakt . Inbyggd rörelsevakt , Ja. Går att koppla till flera lampor. Prisvärd och driftsäker rörelsevakt med 120° bevakningsvinkel och underkrypsskydd. Steinel Skymningsrelä med nattsparfunktion.


Monteras på vägg eller tak. Justerbar i höjd- och sidled. XLED Home är strålkastare med rörelsevakt och LED-teknik. De är utmärkta att använda där man vill ha. Med sensortekniken från STEINEL hör detta slöseri med resurser till.


Rörelsevakt på din belysning ger ett säkrare och tryggare hem. Från klassiska till mo- derna modeller, i rostfritt stål eller i aluminium eller som . Till saken hör att lampan sitter på en stolpe av rostfritt rör, som är fastgjuten på berget och har en fastsättning gjord för just denna lampa , vill . IS NM 3är en smart kombination av rörelsevakt och ljusrelä vilket ger maximal energibesparing. Denna lampa har en tilltalande design och är perfekt för entréer och främre delar av byggnader.


Den har en 1° täckningsvinkel, valbar tid och . Vägglykta med rörelsevakt i rostfritt stål, 1xEIP4 höjd 3mm. Lampor med rörelsevakt. Rund LED-taklampa RS med sensor.


Sensor LED- lampa rostfritt stål SUN W. Lykta Led Svart Dimmbar H 28Cm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg