onsdag 10 juni 2015

Garderobsströmbrytare

Jag funderar på att fixa belysning för garderoben. Idén är att lamporna styrs av dörren så att när dörren öppnas tänds ljuset, t ex via en. Lampor i garderob som tänds när man öppnar? Dörrbrytare för garderobsdörr.


Integrerad belysning för garderober - IKEA https://www. LED- lampor passar perfekt då de alstrar lite värme och lämpar sig för trånga utrymmen. En lite fin brytare som tänder belysningen när du öppnar dörren.


Används till garderober, skåp och andra platser. Denna typ av brytare har blivit populär till bl. Monteras på dörrkarm och tänds när dörren öppnas och släcks när den stängs. Med skärm och strömbrytare.


Ansluts direkt på plint 2xmm². Hitta butiker och återförsäljare av garderobsbelysning till skåp och garderober. Dörrströmbrytare till LED-list - TAO LIGHT Clas Ohlson Strömbrytare till LED- ljuslist 36-41och 36-414. Jussi strömbrytare, kron, IP21.


För infällt montage i apparatdosa c/c mm. AX (Ampere) för krävande laster som ur. Vi har elprodukter som belysning med spotlights i vår webbshop! Vill du förnya ditt hem på ett enkelt sätt? Några nya lampor kan ändra ett rum fullständigt.


Prova till exempel att byta en stor taklampa mot lister, spottar, slingor. Medföljer som standard till samtliga U-Pro Wardrobe. Telefon: 0- 80; Adress: Traneredsvägen 11 426 . Noter att den är normalt öppen, och de för larm är normalt stängda. Ikea borde inte dom ha garderobsströmbrytare ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg