fredag 22 maj 2015

Presstång rörkabelsko

Skyllermarks rörkabelskor är av förtennad dubbelglödgad koppar. För att kunna utföra korrekta pressningar använd gärna våra presstänger. För pressning av oisolerade ring-, gaffel- och stiftkabelskor liksom rörkabelskor och skarvhylsor av typ . Utrustad med spärr som ser till att pressningen utförs hela vägen till stopp. Installationstång med ett flertal funktioner, kabelsax, presstång , skaltång, kombitång samt flacktång allt i en tång.


Crimp-område, till mm². Rörkabelskon är tillverkade av högkvalitets koppar och är förtennad. Har ett system med roterande backar för val av storlek, har ing.


Idag är det pressning som gäller - med en riktig presstång med spärr. Sexkantspressning på rörkabelskor Roterande backar för val av storlek Inga lösa delar. Låga priser och snabb leverans. Stålkropp med kraftutväxling.


Skänklar med 2K-grepphylsor. Håller definierade presskrafter exakt tack vare integrerad spärrmekanism. Presstång Click´n crimp. Elpress rörkabelskor och skarvhylsor kan användas för både fåtrådig och.


Denna praktiska crimptång fungerar som pressverktyg för rörkabelskor och att förbinda ändar. De olika pressbackarna i form av inbyggda . Köp en rörkabelsko och tång till den. Riktigt dyra presstänger kan man dock justera käftarna.


Till mmbehöver du nog rörkabelskor som pressas. Kaptång för kopparkabel. Batteridrivet verktyg för pressning av rörkabelskor - och skarvhylsor upp till mm² (i vissa fall högre) med separata backar. Egenskaper: ▫ pressar rörkabelskor. Sök hundratals nätbutiker samtidigt.


Utforska denna kategori: Tänger och klippverktyg. XLHD 1är ett pressverktyg för 0. Handverktyg 1-hands pressverktyg med enkla handtag för ändhylsor E-nr. Vi har erbjudande på Blandat, Verktyg från Conrad.


Upp till av allt du behöver. För rörkabelskor och skarvar, - mm². Används tillsammans med 6-kants pressbackar ME. Produkt, Vikt (g), Tvärsnitt (mm²), Tillämpningar.


KompressionsforOvalpressning. För bästa kontakt - lägg säkringen direkt ovanpå rörkabelskon. SUTARS SOCKETS Foto: Bengt Nyman Kära båtägare! Vi vet att det kan kännas krångl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg