torsdag 19 februari 2015

Pulsräknare elfa

Beställ idag, leverans imorgon! Vad jag har förståt så kan man bygga en enke pulsräknare så här:. Digital vinkelpositons givare med display. Xbee, få ner waketime, energiförbrukning mm.


Kollade lite på elfa efter fototransistorer men hittade inte den du angett. Vilka krav ställs på den eller kan man mer eller mindre ta vilken . Mer än 5miljoner SEK. Befattningshavare Schneider Electric Sverige AB.


Jag ska ansluta en pulsräknare till HC12an via ett timeravbrott för att mäta. Effekten brde bara rätt. Pulsräknare till elmätaren. Vi använder cookies för att höja din upplevelse.


Genom att acceptera tillåter du oss att lagra cookies på din enhet. Elfa säljer Ontech utrustning. Ingång på smartSMS enligt ovan kan användas för pulsräknare så att du får mail eller sms efter visst antal . PULSRÄKNARE CH MAX5MHZ. Senast jag såg komponenten på elfa så kostade den under tusenlappen.


Plus en enkel pulsräknare kopplad till hjulen för att mäta körsträcka. Läs info om dessa hos Elfa. Har du kollat igenom elfa. Hur har du tänkt och lösa resterande med givarhjul och kalibrering?


Kom då på det självklara . Det finns en flödesgivare på elfa med 64pulser per liter, den. Jag roade med med att titta i ELFA -katalogen på priserna på processorer och. Våra dataloggers i RTR-500-serien är alla utrustade med inbyggd trådlös kommunikation för avstånd upp till 1m till mottagarstationen.


DS1992LF480327129439929182147056901477119125. Forsendelse: Varen er midlertidig utsolgt. Gå till produktenHitta liknande produkter. Selga Elektronisk puls räknare 12-1V DC, 24-2V, Hz.


ELFA artikelnr Slav display 4x77mm Slav display 4x165mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg