tisdag 18 november 2014

Hörlursförstärkare dator

Detta 5-vägsgrenuttag från Gelia har en meter lång sladd för att leverera. Detta 6-vägsgrenuttag från Gelia har en meter lång sladd för att leverera flexibla placeringsmöjligheter under skrivbord eller bakom bokhyllor eller bord. En 12V förgreningskabel som är 6meter lång med utgångar.


Ett petsskyddad 3vägs grenuttag. Grenuttag 3- vägs jordad vit 4m kabel petskyddad. Vit och 5m lång sladd.

Jag har hört grenuttag , skarvslad skarvdosa och själv kallar jag det. Högkvalitativt grenuttag med sladd 1. Skip to the beginning of the. Enkelt grenuttag med uttag.


Sladden är meter lång och i textil. Avsedd för användning inomhus. Kolla in detta fina grenuttag med en väldigt fin textil sladd. Nu behöver vi inte gömma sladdarna längre.


Denna artikel är ersatt av:Prokord Jordad 6-vägs grendosa.

Handla av oss - lågt pris och snabb leverans! Här hittar du billiga grenuttag. Behöver du ny elektrisk utrustning? Vi har kablar, timers, säkringar, mätinstrument och grenuttag.


Alltid till ett bra pris på Elgiganten. Levereras med en meter lång sladd med jordad stickpropp. Flera PowerCubes kan kopplas samman så att.


Detta 3-vägsgrenuttag från Gelia har en meter lång sladd för att leverera flexibla placeringsmöjligheter under skrivbord eller bakom bokhyllor eller bord. Tillval till Laptopskåpen. Källs Materialhantering AB. Få extra uttag till din Powercube . Ett intelligent grenuttag bryter automatiskt strömmen till kringutrustningen. Klicka på Energischema och välj hur lång tid det ska gå innan . Koppla in alla möjliga maskiner till sina eluttag med ett grenuttag.


Köp online med fri frakt över. Min fråga är hur lång är denna sladd ? Var hittar man grenuttag eller sladdvindor med jordfelsbrytare på isåfall? Sen nämns det här och var att man skall ha lång förlängningssladd.

Vita EU Tower grenuttag med lång sladd. Gäller Apple-kabel med dockningskontakt och USB-kontakt. I värsta fall så blir det väl att dra en lång sladd från köket där det är.


Men, en lång tids användning kan orsaka skador på material och göra produkterna farliga. Ett exempel på detta är gamla lampor med ställbara .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg