tisdag 4 mars 2014

Kompakt förstärkare

Påkostad förstärkare med USB-DAC och grammfoningång. Dolby Atmos och DTS:X och många andra smarta. Pioneer SX20DAB är en kraftfull, diskret förstärkare med hela 1Watt per kanal.


Tillsammans med Pioneers Direct Energy-design får du korta signalvägar som . En liten förstärkare med mickingång vilket ger den ett mycket brett användnings.

Kan med enkelhet gömmas undan då dens storlek är mycket kompakt. Liten kompakt förstärkare till datorn? Köp tunga förstärkare och receivers eller slimmade eleganta digitala förstäkare hos. Kompakt reciever med HDMI in och 5. En förstärkare används för att driva dina högtalare.


En stereoförstärkare har alltid 2. Detta är en ytterst kompakt förstärkare som gör ett förträffligt job. Vi ger dig bättre ljud för mindre pengar – Stort sortiment och lång erfarenhet av högtalare, hifi och hemmabio – Snabba leveranser!

Välbygg effektiv och snygg förstärkare , med inbyggd DAC, phono. Ingång för MPspelare eller PC. Förstärkare som passar för att driva ett par passiva högtalare samt.


CD-spelare, bluetooth, DAC inbyggt i en kompetent förstärkare. Förstklassig förstärkare , CD- och nätverksspelare i ett kompakt format. AirPlay och en sanslös dämpfaktor.


Kikar just runt efter en liten kompakt förstärkare med 1-stereo in. Den ska driva två model större JBL som hängt med i flytten. Finns i Boden, kan tas med till Luleå eller skickas.


I det här testet konstaterar vi att förstärkaren betyder mer för ljudet än många kanske. Den integrerade och kompakta förstärkaren SU-C7är mer överkomlig, . Digital förstärkare 2x125Wrms. Maestro är en kompakt digital förstärkare på 2x50W med hög ljudkvalitet.


Så liten att den ryms i handen. Den har två ingångar varv en är kombinerad mikrofon (tele) eller stereo (RCA) . Fördelen med en högtalare som har inbyggd förstärkare är att du kan få ett kompakt ljudsystem som ger ett fantastiskt lju berättar Emil Ljung. Dynavox mt-är en prisvärd liten förstärkare med tonkontroller.

HiFi- förstärkare Skytronic 2x mikrofon-in 400W kompakt - Skytronic 103. Behringer PUltra kompakta Personal In-Ear Monitor- förstärkaren har en super kompakt och lätt design samt ett brett utbud av mångsidiga funktioner. Vi erbjuder ett brett sortiment av förstärkare. Köp förstärkare online hos Autoexperten!


High performance kompakt D-klass förstärkare (Marin anpassad ) . Nyutvecklade Marantz HD-AMPär en högklassig, kompakt förstärkare med elegant, klassiskt utseende. Men låt dig inte vilseledas av utseendet, dess .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg